Informatie

Home - Informatie

Met ruim 14 jaar ervaring draait Feenstra Internet Services al geruime tijd mee in de wereld van programmatic advertenties. In die 14 jaar heeft de wereld van de programmatic advertenties een ware metamorfose ondergaan. Als eigenaar van de website VoetbalRotterdam.nl werd er in al die jaren zelf als publisher samengewerkt met ruim tien bedrijven. Van deze bedrijven zijn er diverse over de kop gegaan maar staan er ook nog enkele bedrijven als een huis. Met de overgebleven bedrijven zijn warme contacten opgebouwd en werkt Feenstra Internetservices nog altijd samen. Voor ruim veertig sites in de sport en media verzorgt Feenstra Internet Services de online advertising.

Naast de standaard IAB- en Rich Media-formaten wordt nu ook native proposities aangeboden voor desktop, mobiel en tablet. Het doel is publishers zo goed mogelijk te faciliteren in programmatic trading van online (video-)advertenties. Deze manier van werken levert 10% – 30% netto omzet stijging.

Het systeem waarmee Feenstra Internet Services werkt is een single tag-systeem. Het inladen van één tag is voldoende om alle advertenties in te laden. Elke dag kunt u in een special publisherdashboard uw verdiensten inzien.